Tweede bijeenkomst

Vervolgbijeenkomst 22 juni 2016

Op woensdag 22 juni organiseerde de gemeente Utrecht de bijeenkomst ‘Harmonisatie van voorschoolse voorzieningen’. Dit als vervolg op de startbijeenkomsten van 6 en 15 juni. Deze bijeenkomsten waren georganiseerd om het veld te informeren over de harmonisatie en de ‘lokale opdracht’ peuterspeelzaalwerk en Voorschoolse Educatie. Daarnaast zijn de bijeenkomsten gebruikt om eerste ideeën op te halen voor de invulling hiervan voor Utrecht.

Tijdens de vervolgbijeenkomst heeft Hella Kuipers (manager Onderwijs, gemeente Utrecht) uitleg gegeven over het voorschoolse veld in Utrecht, de harmonisatie en bijbehorende consequenties, het Onderwijs Achterstanden Beleid (waar VE onderdeel van is) en het traject voor Utrecht om tot het beste aanbod voor jonge kinderen in de stad te komen. Wander van Es (Sardes) heeft de aanwezigen verteld over het het proces en de planning daarvan. De aanwezigen zijn na het plenaire gedeelte in groepen uiteengegaan om ideeën en aanvullingen te vormen voor de invulling van de leidende principes.

Klik hier voor de PowerPoint presentatie van de bijeenkomst.

Deze site gaat vanaf eind september offline. Voor vragen hierover of over content op deze site, kun je contact opnemen via het

contactformulier.
+