gratis lesmateriaal en workshops: Week van het Geld

In de week van 23 tot en met 27 maart viert de ‘Week van het geld’ haar 10e verjaardag. Het thema van dit jaar is: ‘Goed omgaan met geld is goud waard!’.

Wat is de week van het geld?

Als kinderen al jong leren omgaan met geld, hebben ze als volwassenen minder kans op geldproblemen. Om scholen en ouders te helpen bij de financiële educatie van kinderen, organiseert Wijzer in geldzaken ieder jaar de landelijke ‘Week van het geld’. In deze week geven medewerkers van banken en verzekeraars gastlessen en workshops en/of kunnen scholen met gratis lespakketten aan de slag.

Bent u docent of ouder en wilt u ook graag met uw leerlingen of kinderen aan de slag met het thema geld? Lees dan meer over het lesmateriaal en de workshops op www.utrecht.nl/weekvanhetgeld

Kom naar de informatiebijeenkomst en maak kans op een gastles bij FC Utrecht!

Wilt u liever eerst meer weten over het belang van financiële educatie en kennismaken met de aanbieders van de lessen? We organiseren de bijeenkomst ‘Geld in de klas’.

Datum: maandag 10 februari 2020
Tijd: inloop 16.00 uur, met maaltijd
Locaties: stadhuis
Aanmelden: www.utrecht.nl/weekvanhetgeld
Vraagt u tijdens de bijeenkomst een gratis gastles aan? Dan maakt u kans op deze gastles in het FC Utrecht Stadion tijdens de Kick-off van de Week van het Geld op maandag 23 maart!

Deze site gaat vanaf eind september offline. Voor vragen hierover of over content op deze site, kun je contact opnemen via het

contactformulier.
+