Docentenmiddag Fort De Bilt

Op woensdag 16 mei vindt de eerste Docentenmiddag plaats op Fort De Bilt in Utrecht. Tijdens de Docentenmiddag maken docenten uit het primair onderwijs kennis met het educatieve programma van ProDemos op deze bijzondere plek. Ook introduceren ze hun nieuwste aanwinst Terra Nova en gaan ze in gesprek met maker Lisa Hu.

Docentenmiddag

Bent u docent in de bovenbouw van het primair onderwijs in de regio Utrecht en wilt u aandacht besteden aan burgerschap? Kom dan op woensdagmiddag 16 mei naar Fort De Bilt in Utrecht en maak kennis met het educatieve programma over de democratische rechtsstaat, speciaal voor kinderen tussen de 10 en de 14 jaar.

Tussen 15.00 en 17.00 uur ’s middags ontdekt u het bijzondere Fort De Bilt met een speurtocht met app, een interactieve tentoonstelling over onrecht en verzet én speelt u burgerschapsspel Terra Nova onder leiding van de maker van het spel, Lisa Hu. Ook beantwoorden ze uw vragen over het programma en leggen ze u uit hoe u dit kunt boeken voor uw klas. Deelname aan de Docentenmiddag is gratis.

Kijk hier voor het programma en meer informatie.